مستقیم وب
صفحات وبلاگ
کلمات کلیدی مطالب
     
آرشیو وبلاگ

از ابگوشت تا بیف استروگانف

هفته پیش مهمان داشتم. پاگشایی یک عروس و داماد بود و تصمیم گرفتم در کنار غذاها،بیف استروگانف هم درست کنم. برای اولین بار بود که میخواستم این غذا را بپذم.میترسیدم که خوب در نیاید اما خوب که چه عرض کنم عالی شد و بی نهایت خوشمزه. هرچند با گوشت گوساله، اصلا موافق نیستم، اما در طبخ این غذا،استفاده از گوشت گوساله تاکید شده .حالا مثلا با گوشت گوسفند بپذیم چه میشود؟  باید امتحانش کنم! اما قصدم از نوشتن درباره بیف استروگانف ،که همیشه مرا به یاد جناب میشل استروگوف، میاندازد! و البته پر بی راه هم نیست! چه که به گمانم هر دو در روسی الاصل بودن مشترکند. هرچند بیف، پایش به فرانسه هم باز شد و اکنون پخت فرانسویش رقیب سر سختیست برای پخت به روش روسی! و اگرچه که این اختلاف فقط در اضافه کردن یک قاشق رب است!!! به هر حال بیف استروگانف جایگاه ویژه ای در خاطرات کودکی من و برادرم دارد!  راستش، وقتی کوچک بودیم یک بار قرار بود از مدرسه که برگشتیم برویم خانه مادر بزرگم و همانجا هم ناهار بخوریم. مادر بزرگ خدا بیامرزم، ابگوشت درست کرده بود . ان وقتها ابگوشت خوردن بعد از رسیدن از مدرسه بزرگترین عذاب عالم بود.یعنی هیچ وقت نمیخوردیم و چه بسا گریه هم میکردیم که چرا مادر این غذا را پخته است. هرچند که الان می دانم ، مادر بزرگ خوشمزه ترین ابگوشت دنیا را میپخت. ابگوشت پختن هم فوت و فن هایی دارد که قدیمیها خوب میدانستند.خدا روحش را شاد کند. به هر حال من و برادرم داشتیم نق و غر را شروع میکردیم که ما که ابگوشت بخور نیستیم. ناگهان زندایی ام از بیرون امد. وقتی حال و احوال ما را دید گفت که برایمان ساندویچ بیف استروگانف گرفته است.بعد به اشپزخانه رفت و با دو تا ساندویچ خوشگل برگشت و ماهم تا تهش را خوردیم و کلی هم کیف کردیم و البته بعدها فهمیدیم که انچه خوردیم گوشت کوبیده بوده که درون نان باگت قرار گرفته بود. 


نویسندگان وبلاگ:
دوستان من:
کدهای اضافی کاربر :