مستقیم وب
صفحات وبلاگ
کلمات کلیدی مطالب
     
آرشیو وبلاگ

هلیم

هوا سرد شده و من تصمیم گرفته ام که هلیم درست کنم و برای انکه این تصمیم را به مرحله عمل برسانم باید یک خرید کوچولو بروم . از انجا که گندم هلیم باید یک روز خیس بخورد پس این هلیم احتمالا برای فردا صبح اماده خواهد شد. در مورد هلیم نظرات مختلف است مثلا خیلی ها فقط هلیم بیرون را قبول دارند که خیلی غلیظ است و به قول معروف حسابی کِش میاید. من اما گاهی به این غلظت، کمی شک میکنم! البته ان را هم دوست دارم اما هلیم خانه را بیشتر میپسندم . طرز تهیه اش هم به این صورت است که گندم پوست کنده را یک روز خیس میکنیم و بعد با چرخ گوشت، چرخش میکنیم. گوشت را هم جدا با چوب دارچین میپذیم. گندم چرخ شده را با ابِ گوشت و مقداری اب معمولی خوب هم میزنیم تا گره هایش باز شود و بعد روی حرارت میگذاریم ومواظبیم که به اصطلاح، ته نگیرد. روی حرارت ملایم باشد بهتر است. بعد از حدود دو ساعت اماده است. گوشت ها را در غذا ساز له میکنیم و به هلیم اضافه میکنیم و با دارچین و روغن تزئین میکنیم. شنیده ام که برخی هلیم را با نمک میخورند! که البته من تصورش را هم نمیتوانم بکنم، چون به نظرم فقط با شکر خوشمزه است. یک تحقیق کوچولو هم کردم که ظاهرا هلیم را هم با "ح" و هم با "ه" میتوان نوشت ولی چیزی که در عکس مشاهده میکنید را بهتر و درست تراست که با "ه" بنویسیم و این که من شدیدا طرفدار درست نویسی ام و معتقدم نباید با دست خودمان به زبان و خطمان اسیب برسانیم. از هلیم به کجا که نرسیدم!!! 

نویسنده : نگین نادری : ۸:٥۳ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٢/۱۱/۱٤
Comments نظرات () لینک دائم

نویسندگان وبلاگ:
دوستان من:
کدهای اضافی کاربر :