نان خانگی

در ماه رمضان چند بار خودم نان پختم.درست کردن ان ساده است. به جای خمیر مایه من یک چانه خمیر اماده از نانوایی میگیرم و ان را به همراه دو تخم مرغ،یک فنجان شیر و روغن و شکر و ارد مخلوط میکنم. ارد انقدر میریزیم که تقریبا به دست نچسبد.پس از یک ساعت استراحت دادن به خمیر ان را با وردنه باز میکنیم و روی ان زرده تخم مرغ و کنجد میزنیم و داخل فر میگذاریم با درجه کم.هرطرفش حدود بیست دقیقه زمان نیاز دارد تا اماده شود.

 

/ 2 نظر / 4 بازدید
نیلوفر

منم خوردم و گواهی میدم که خیلی خوشمزه بود. آفرین بر خواهر هنرمندم [خوشمزه][دست]