باقلوای شربتی

اسمش باقلوا دار است. اما به ان باقلوای معروف یزدی شباهتی ندارد. بهتر است به عنوان یک شیرینی خوشمزه شربتی نگاهش کنیم.

طرز تهیه: یک پیمانه سر خالی شکر و نصف پیمانه روغن و چهار تا تخم مرغ را که یکی از سفیده ها را جدا نگه داشته ایم به همراه وانیل با همزن میزنیم تا سفید رنگ شود. نصف پیمانه شیر نسبتا گرم را هم اضافه میکنیم. سه پیمانه ارد و یک قاشق چایخوری بکینگ پودر را مخلوط کرده ، کم کم با صافی اضافه کرده و هم میزنیم تا یک خمیر تقریبا سفت بدست بیاید. کف سینی فر را چرب کرده و خمیر را با قطر تقریبی یک سانتیمتر پهن میکنیم و روی ان را سفیده تخم مرغ میمالیم تا کاملا یک دست شود. در ظرفی دیگر مغز گردو و مغز بادام  و هل و دارچین را مخلوط کرده و روی خمیر می پاشیم تا سطح ان کاملا پوشیده شود.سفیده تخم مرغ به عنوان چسب عمل میکند. سینی را در طبقه وسط فر به مدت نیم ساعت و بادرجه 300 درجه فارنهایت قرار میدهیم. در ظرفی دیگر شربت قوام امده، درست میکنیم و وقتی شیرینی پخته شد و از فر خارج کردیم همانطور داغ داغ، شربت را روی ان میریزیم و صبر میکنیم تا خنک شود و به خورد ان رود.

/ 3 نظر / 20 بازدید
نسیم

با باقلوات هم که دهن ما رو حسابی آب انداختی. یادم باشه فردا سفارش خریدشو به همسر بدم. [خوشمزه]

نیلوفر

[خوشمزه] وااااای عالیه، تازه و خوشمزه [خوشمزه]